top of page

Senior Medewerker Vers

Als Senior medewerker Vers, heb je een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor een verzorgde, goed gevulde versafdeling. Ook ben je een centraal aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen.

Zo zal jij bijvoorbeeld degene zijn die verantwoordelijk is voor de controle en het beheer van de houdbaarheid van producten, wat ervoor zorgt dat onze producten op tijd worden verkocht en geen enkel product over datum de winkel uit gaat. Daarnaast, zal jij verantwoordelijk zijn voor de voorraadcontrole en erop toezien dat de voorraad 100% betrouwbaar en kloppend is.

De Manager Vers coacht je tijdens het werk en helpt je verder ontwikkelen. Jullie leren van elkaar en je bent niet bang om je kennis en ervaring over te brengen op de rest van het team. Met jouw manager bespreek je de voortgang van de medewerkers uit je shift en houd je de ontwikkeling van je team goed in de gaten. Als een geoliede machine werken jullie samen om optimale klantimpact te maken!


Ben jij leergierig en weet jij van aanpakken? Heb jij een hart voor detailhandel en wil jij intern de kneepjes van het vak te leren? Dan is dit dé baan voor jou. Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan met het desbetreffende filiaal en vraag naar de bedrijfsleider. Of solliciteer direct via de knop rechtsboven: Werken bij Weernekers, bij het desbetreffende filiaal!


bottom of page