Werkzaamheden rondom Albert Heijn Kruidenwijk bijna afgerond

Werkzaamheden rondom Albert Heijn Kruidenwijk bijna afgerond

Categorie : Nieuws

Weernekers Supermarkten
KRUIDENWIJK – Albert Heijn Kruidenwijk, aan het Lavendelplantsoen, heeft flink last gehad van de werkzaamheden voor het Groot Onderhoud in de wijk. De gemeente is al sinds 2013 bezig met onderhoudswerkzaamheden in de wijk zoals het aanpakken van verzakkingen, oneffenheden en boomwortelopdruk. Ook wordt er gekeken naar speeltoestellen en speelvoorzieningen, verlichting en het groen.

Rondom de supermarkt aan het Lavendelplantsoen is eind 2015 gestart met fase 3 van het Groot Onderhoud. In februari is fase 4 gestart. Na een grote verbouwing is de supermarkt sinds juni weer open. “De gemeente was toen al bezig met werkzaamheden maar sinds we weer open zijn kwamen de werkzaamheden steeds dichterbij, rondom ons pand”, aldus Weernekers-adjunct-directeur Robert Kramer. “In januari en februari moet er nog een stuk gedaan worden, maar dit deel is eind februari klaar. Klanten zijn blij dat de gemeente dit doet, maar we merken dat de werkzaamheden ook veel klanten weg houdt.

Extra parkeerplaatsen

Sinds de verbouwing heeft Albert Heijn-supermarkt aan het Lavendelplantsoen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een hedendaagse uitstraling gekregen. Aan de voorzijde van de winkel zijn extra parkeerplaatsen gekomen. Deze parkeerplaatsen zijn tot stand gekomen op verzoek van bewoners en in overleg met de Albert Heijn. Daarnaast is er een efficiënte verkeersstroom ontstaan waardoor irritaties of gevaarlijke situaties uit het verleden worden vermeden.


Overzicht

2003 Uitbreiding Albert Heijn Waterwijk , Botplein 15 2005 Uitbreiding Albert Heijn Kruidenwijk, Lavendelplantsoen 60 2008 Nieuwbouw en opening Albert Heijn Tussen de Vaarten, Juan Grisstraat 44 2008 Opening Albert Heijn Almere Haven Centrum, Brink 94 (overname C1000) 2010 Nieuwbouw tijdelijke winkel Albert Heijn Buiten Oost, Ambonstraat 2008 2012 Uitbreiding en nieuwe inrichting Albert Heijn Waterwijk, Botplein 15 2013 Verkoop supermarkt Haven Centrum 2013 Verkoop supermarkt Tussen de Vaarten 2014 Start nieuwbouw Albert Heijn l de Laren te Almere Haven, Meerveldplein 3 2015 Opening Albert Heijn de Laren Almere Haven, Meerveldplein 3 2015 Start nieuwbouw Almere Oostvaarders, Lombokstraat 2