Grote verbouwing Tussen de Vaarten

Grote verbouwing Tussen de Vaarten

Categorie : Nieuws

Omroep Flevoland 29-12-2017.
De supermarkt Tussen de Vaarten wordt de komende maanden flink verbouwd. Het pand wordt uitgebreid en onder de winkel wordt een parkeergarage geopend. De supermarkt blijft tijdens de verbouwing wel open, maar krijgt tijdelijk een andere ingang.
Weernekers Supermarkten
Volgens een woordvoerder van vastgoedeigenaar Weernekers is het relatief eenvoudig om onder de winkel een parkeergarage te realiseren, omdat de kelder bij de bouw van het winkelpand is al is aangelegd. Er moeten nog wel een ingang en uitgang worden gemaakt. Een aantal plekken op de huidige parkeerplaats moet daarvoor wijken, maar per saldo komen er volgens Weernekers zo’n 50 plekken bij.
Weernekers Supermarkten
Volgens de pandeigenaar zijn de extra parkeerplekken nodig, omdat de parkeerdruk in de wijk hoog is. In de omgeving van de winkels is bovendien geen andere ruimte om extra parkeerplaatsen aan te leggen. De nieuwe garage is bestemd voor klanten, maar zal vrij toegankelijk zijn. Halverwege volgend jaar hoopt de vastgoedeigenaar klaar te zijn met de verbouwing. In het pand is dan ook een Gall & Gall gemakswinkel gekomen.


Overzicht

2003 Uitbreiding Albert Heijn Waterwijk , Botplein 15 2005 Uitbreiding Albert Heijn Kruidenwijk, Lavendelplantsoen 60 2008 Nieuwbouw en opening Albert Heijn Tussen de Vaarten, Juan Grisstraat 44 2008 Opening Albert Heijn Almere Haven Centrum, Brink 94 (overname C1000) 2010 Nieuwbouw tijdelijke winkel Albert Heijn Buiten Oost, Ambonstraat 2008 2012 Uitbreiding en nieuwe inrichting Albert Heijn Waterwijk, Botplein 15 2013 Verkoop supermarkt Haven Centrum 2013 Verkoop supermarkt Tussen de Vaarten 2014 Start nieuwbouw Albert Heijn l de Laren te Almere Haven, Meerveldplein 3 2015 Opening Albert Heijn de Laren Almere Haven, Meerveldplein 3 2015 Start nieuwbouw Almere Oostvaarders, Lombokstraat 2