Gloednieuwe Etos opent in Hoek van Holland

Gloednieuwe Etos opent in Hoek van Holland

Categorie : Nieuws

Weernekers Supermarkten
Vanaf woensdag 4 juli kunnen inwoners van Hoek van Holland terecht bij Etos in hun eigen buurt. Om 8.00 uur gaan de deuren van de gloednieuwe winkel open. Het wordt een feestelijke gebeurtenis met allerlei leuke acties. De openingsfestiviteiten duren tot en met zaterdag 7 juli; op die dag is er een beautyevenement in de winkel. Klanten kunnen dan vrijblijvend advies bij de visagist inwinnen. Wie wil, kan ook gratis een makeover krijgen. Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

De nieuwe Etos is van ondernemer Cees Weernekers en zit in het voormalige pand van Marskramer aan de Prins Hendrikstaat. In het ernaast gelegen pand is Albert Heijn gevestigd; die winkel heeft Weernekers per 18 juni 2018 overgenomen van de familie Meershoek. Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan de Etos. “Maar het resultaat mag er zijn! Onze Etos is ingericht volgens het allerlaatste concept. Alles is lekker licht, ruim en eigentijds”, aldus Robert Kramer, adjunct directeur Weernekers holding.

In de Hoek van Hollandse Etos vinden klanten een mooie beauty- en geurenafdeling, met keuze uit een groot aantal merken. Inspiratie voor een nieuwe look opdoen kan er gemakkelijk; overal hangen tips voor andere stijlen en medewerkers geven er graag advies over. De winkel heeft ook een uitgebreid aanbod van gezondheidsproducten, cadeauartikelen en van alles voor de baby. Er is voor elke portemonnee ruime keuze. Het team van de nieuwe winkel bestaat uit acht medewerkers die worden begeleid door het managementteam van Weernekers supermarkten Hoek van Holland. “Namens het team nodig ik iedereen uit om onze winkel te bezoeken”, zegt Robert Kramer. “Kom gezellig langs, we zijn benieuwd naar uw reactie.”


Overzicht

2003 Uitbreiding Albert Heijn Waterwijk , Botplein 15 2005 Uitbreiding Albert Heijn Kruidenwijk, Lavendelplantsoen 60 2008 Nieuwbouw en opening Albert Heijn Tussen de Vaarten, Juan Grisstraat 44 2008 Opening Albert Heijn Almere Haven Centrum, Brink 94 (overname C1000) 2010 Nieuwbouw tijdelijke winkel Albert Heijn Buiten Oost, Ambonstraat 2008 2012 Uitbreiding en nieuwe inrichting Albert Heijn Waterwijk, Botplein 15 2013 Verkoop supermarkt Haven Centrum 2013 Verkoop supermarkt Tussen de Vaarten 2014 Start nieuwbouw Albert Heijn l de Laren te Almere Haven, Meerveldplein 3 2015 Opening Albert Heijn de Laren Almere Haven, Meerveldplein 3 2015 Start nieuwbouw Almere Oostvaarders, Lombokstraat 2