Geduld dient de mens

Geduld dient de mens

Categorie : Nieuws

Zaterdag 17 juni was het eindelijk zover! Na vorig jaar in juni de ballonvaartprijs gewonnen te hebben bij de opening van de geheel vernieuwde Weernekers Albert Heijn supermarkt Kruidenwijk aan het lavendelplantsoen, was het moment aan gebroken. De 4 winnaars, mevr en de heer Ten Cate ,mevr en dhr Lucke en de supermarktmanager dhr Punte en collega Jessie hadden veel geduld nodig doordat de wind vaak verkeerd stond of de vakanties er tussen kwamen. Elke keer moest er weer afgezegd worden, maar de aanhouder wint!
Het was een mooie vaart op een buiten gewone mooie dag en het geduld is dan ook goed beloont!
De landing vond plaats in Bunschoten, waar de vaarders gehuldigd werden tot Hertog van Bunschoten.
De herontwikkeling van de supermarkt aan het lavendelplantsoen was voor Weernekers zijn 4de ontwikkeling in krap 4 jaar tijd. De supermarkt is volledig vernieuwd met de allernieuwste look van Albert Heijn en ook de parkeervoorziening is uitgebreid en vriendelijker gemaakt.
Ook mocht het 40 jaar bestaan van Weernekers in Flevoland gevierd worden met verschillende acties voor zowel de medewerkers als voor de  klanten.
Met de ballonvaart word hiermee een mooie periode figuurlijk afgesloten en worden de nieuwe uitdagingen al weer gezocht.


Overzicht

2003 Uitbreiding Albert Heijn Waterwijk , Botplein 15 2005 Uitbreiding Albert Heijn Kruidenwijk, Lavendelplantsoen 60 2008 Nieuwbouw en opening Albert Heijn Tussen de Vaarten, Juan Grisstraat 44 2008 Opening Albert Heijn Almere Haven Centrum, Brink 94 (overname C1000) 2010 Nieuwbouw tijdelijke winkel Albert Heijn Buiten Oost, Ambonstraat 2008 2012 Uitbreiding en nieuwe inrichting Albert Heijn Waterwijk, Botplein 15 2013 Verkoop supermarkt Haven Centrum 2013 Verkoop supermarkt Tussen de Vaarten 2014 Start nieuwbouw Albert Heijn l de Laren te Almere Haven, Meerveldplein 3 2015 Opening Albert Heijn de Laren Almere Haven, Meerveldplein 3 2015 Start nieuwbouw Almere Oostvaarders, Lombokstraat 2