40 jaar ondernemen in Flevoland

40 jaar ondernemen in Flevoland

Categorie : Nieuws

Zonder visie geen toekomst. De visie van Cees Weernekers is altijd geweest: Ondernemen is groeien, stilstand is achteruitgang.
Binnen zijn visie heeft Cees Weernekers altijd gewerkt naar groei op alle gebieden: Groei in assortiment wat leidt naar groei in klanten aantallen, groei in omzet en benodigde groei in vloeroppervlak. Om te kunnen blijven groeien kwam er groei in de winkelaantallen maar werden die net zo makkelijk weer teruggebracht om van daaruit kwalitatief weer verder te kunnen groeien.
Inmiddels is Cees Weernekers zijn pensioengerechtigde leeftijd al even voorbij en geniet hij voornamelijk van zijn hobby’s en van het prachtige bedrijf wat hij heeft opgebouwd en helpt hij zijn opvolging waar hij kan, ook dit is ondernemen, het overdragen van een prachtig florerend bedrijf. De dagelijkse leiding is inmiddels in handen van schoonzoon Robert Kramer en ook dochter Esther Weernekers draagt daarin bij.
Wij geloven dat wat in de afgelopen 40 jaar al een goede visie is gebleken dat in de huidige tijd nog altijd zo is. Ook al hebben we de afgelopen 4 jaren fors geïnvesteerd en staan de winkels er prachtig bij, we blijven werken aan onze visie en dat is zoeken naar mogelijkheden voor groei. We dragen graag ons steentje bij in de stad en hopen op nog zeker 40 jaar succesvol ondernemen.


Overzicht

2003 Uitbreiding Albert Heijn Waterwijk , Botplein 15 2005 Uitbreiding Albert Heijn Kruidenwijk, Lavendelplantsoen 60 2008 Nieuwbouw en opening Albert Heijn Tussen de Vaarten, Juan Grisstraat 44 2008 Opening Albert Heijn Almere Haven Centrum, Brink 94 (overname C1000) 2010 Nieuwbouw tijdelijke winkel Albert Heijn Buiten Oost, Ambonstraat 2008 2012 Uitbreiding en nieuwe inrichting Albert Heijn Waterwijk, Botplein 15 2013 Verkoop supermarkt Haven Centrum 2013 Verkoop supermarkt Tussen de Vaarten 2014 Start nieuwbouw Albert Heijn l de Laren te Almere Haven, Meerveldplein 3 2015 Opening Albert Heijn de Laren Almere Haven, Meerveldplein 3 2015 Start nieuwbouw Almere Oostvaarders, Lombokstraat 2